[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
6 أكواب سميد
3 كوب لبن زبادي
300 جرام سمن
1/2 1 كوب سكر ناعم
2 ملعقه صغيره بيكنج باودر
2 ملعقه كبيره طحينية
قطر حسب الرغبة
للتزين لوز حب و فستق حلبي مطحون
الطريقة:
نخلط السميد واليبكنج بودر و السمن واللبن والسكر في ماكينة المطبخ مع بعض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ندهن صينية مربعة متوسطة الحجم بالطحنيه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونصب فيها العجينة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونزين سطحها باللوز المسلوق والمقشر وتقطع
حتي يسهل وضع كل لوزة علي كل قطعة قبل التحمير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
تدخل فرن درجة حرارته 200 وتترك لمده نص ساعه في الطبقة الوسطى حتى يصبح اطراف الصينيه احمر ثم نحمر الوجه قليل
وندخل السكين للتاكد من عدم التصاق شيء ونخرجها من الفرن
لتحضير القطر حطي المقادير اللي بتناسبك للقطر
وهيكون شكله النهائي هيك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونضع القطر البارد عليها وهي ساخنه وتترك لتبرد وتقطع ويرش الفستق المبشور على وش الصينية
طبعاا لا تنسوا تردو والي مش حيرد مش حيكل منها كمان يومين بدي اعملة واجيب على المنتدى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
6 أكواب سميد
3 كوب لبن زبادي
300 جرام سمن
1/2 1 كوب سكر ناعم
2 ملعقه صغيره بيكنج باودر
2 ملعقه كبيره طحينية
قطر حسب الرغبة
للتزين لوز حب و فستق حلبي مطحون
الطريقة:
نخلط السميد واليبكنج بودر و السمن واللبن والسكر في ماكينة المطبخ مع بعض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ندهن صينية مربعة متوسطة الحجم بالطحنيه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونصب فيها العجينة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونزين سطحها باللوز المسلوق والمقشر وتقطع
حتي يسهل وضع كل لوزة علي كل قطعة قبل التحمير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
تدخل فرن درجة حرارته 200 وتترك لمده نص ساعه في الطبقة الوسطى حتى يصبح اطراف الصينيه احمر ثم نحمر الوجه قليل
وندخل السكين للتاكد من عدم التصاق شيء ونخرجها من الفرن
لتحضير القطر حطي المقادير اللي بتناسبك للقطر
وهيكون شكله النهائي هيك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونضع القطر البارد عليها وهي ساخنه وتترك لتبرد وتقطع ويرش الفستق المبشور على وش الصينية
طبعاا لا تنسوا تردو والي مش حيرد مش حيكل منها كمان يومين بدي اعملة واجيب على المنتدى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]